Fagsamling for teknisk ansvarlige, 13-14 feb

Marte EvenrudAktuelt, På forsiden, Teknisk fagsamling

Sted: Tvibit, Tromsø
Dato: tirsdag 13. og onsdag 14. februar

Velkommen til fagsamling for teknisk ansvarlige, hvor årets tema er HMS og arbeidsforhold!

Det blir innlegg om brannsikkerhet, el-sikkerhet, desibelnivåer og forebygging av hørselskader, foredrag om arbeid og helse ved Statens Arbeidsmiljøinstitutt, MFO tar for seg arbeidstider for konsertteknikere i et fagforeningsperspektiv m.m. Vi avslutter fagsamlingen med en bred paneldebatt der flere av de ulike temaene diskuteres med representanter fra forskjellige deler av bransjen.

Fagsamlingen er selvsagt gratis og vi spanderer lunsj begge dager og middag på tirsdagen.

Musikernes Fellesorganisasjon (MFO bidrar med reisestøtte til sine medlemmer på inntil kr. 2500,-. For å motta støtte, send reiseregningsskjema til en@musikerorg.no. Skjema finner du her: http://www.musikerorg.no/s.cfm/70-26/kontrakter-og-skjema

Norske Konsertarrangører (NKA) bidrar med reisestøtte på inntil kr. 1.000,- til sine medlemmer. Kontakt: anette@konsertarrangor.no for mer info.

Påmeldingsfrist: Mandag 29. januar

Påmeldingsskjema finner du her

Mer informasjon kommer, følg med på event på facebook