Kurs: Lyd ABC, Haugesund 24.10

Kjetil WevlingAktuelt, Kurs og kompetanse

Musikkutstyrsordningen og STAR presenterer: Lyd ABC – 1.1 med Kristina Ringvold

Skjønner du opp og ned på mikseren og har skrudd litt tidligere, men trenger oppfølging eller inspirasjon for å komme deg videre?

Vi starter med litt oppfriskning i signalgang, terminologi og hvordan et enkelt PA-anlegg henger sammen. Vi går videre med gode rutiner, vanlige fallgruver og enkel feilsøking. Vi avslutter med å snakke om forskjellige typer lydteknikere, og forskjellene på turné- og klubbjobbing.

Kurset vil bestå av en teoretisk del (4 t) og en praktisk del (2 t). Etter endt kurs skal man ha grunnleggende kunnskap om de forskjellige delene i et lydanlegg, og kunne gjennomføre en lydprøve og konsert med en soloartist. Man skal også kunne gjøre rede for enkle begreper som handler om akustikk og lydteori.

Krever ingen forkunnskaper. Kun 15 deltakere.

Sted: Gamle Slaktehuset, Strandgata 70, 5528 Haugesund
Tid: Tirsdag 24. oktober, 16:00 til 22:00

Påmelding: http://star-rogaland.no/medlemsfordeler/pamelding/

Om Kristina:
Kristina Ringvold er en av landets mest erfarne lydteknikere. Hun har jobbet med band som Raga Rockers, CC Cowboys, My Midnight Creeps og Madcon. Hun har jobbet innenfor alle sjangre og har siden 2003 gjort hundrevis av konserter på Rockefeller i Oslo både som front- og monitortekniker. Kristina er kjent for å være en veldig grundig og ryddig tekniker, og er nok den aller beste på gode rutiner. Dette er kanskje det nyttigste kurset du kan ta hvis du har fremtidige planer innenfor lydteknikk.