Forsterkning av akustiske instrumenter – Asle Karstad

MusikkutstyrsordningenKurs og kompetanse

Forsterkning av akustiske instrumenter byr på noen utfordringer som kan sette mange lydteknikere på prøve. Denne workshopen skal belyse disse utfordringene. Asle Karstad deler erfaringer og metoder og tar for seg hvordan forsterkning skiller seg vesentlig fra opptaksteknikker. For Akustiske instrumenter generelt, og resonerende instrumenter spesielt. Dette vil være en workshop for erfarne lydteknikere og for musikere som er spesielt interessert i forsterkning av instrumentet sitt.

LYD 5 t, både teori og praksis
 Krever en del forkunnskaper Max 20 deltagere

Om Asle Karstad:

Asle Karstad har i sitt mangeårige arbeid med norsk jazz og folkemusikk hatt stort behov for å finne måter å arbeide med akustiske instrumenter. Han har brukt sine samarbeid med ensembler som Trondheimsolistene, Oslo Filharmonien, Kringkastingsorkesteret og Det Norske Kammerorkester som forskningsarena, og utøvere som Henning Kraggerud og Annbjørg Lien og instrumentmaker Harald Lund som inspirasjonskilder og sparringspartnere i prosessen mot å beskrive hva som skjer når man vil forsterke akustiske instrumenter.