ABC i lysteknikk – Julie Skoglund

MusikkutstyrsordningenKurs og kompetanse

Innhold:

1: Lyskastere: Vi går igjennom de ulike typene konventionelle lyskastere, deres funksjoner og bruksområder samt sikkerhet.

2: Dimmer: Hva er en dimmer? Vi går igjennom ulike måter å koble en lampe til en dimmer. Multikabler o.l Adressering av dimmer.

3: DMX protokoll: Hva er dmx, ulike kabler og egenskaper.

4: Lysbord: Litt generelt ang patching av lysbordet. Hvordan koble en dimmer til ett lysbord. Hvordan få lampene til å fungere med lysbordet. Lett programmering av lamper til subfadere o.l.

5: Problemsøking: Vi ser på ulike feil som kan oppstå og hvordan lettest løse dem.

6: Led og bevegelig lys: Gjennomgang av tilgjengelige led og bevegelige lamper. Hvordan adressere lampene og koble dem opp med faststrøm og dmx-kabler. Hvordan patche på Lysbordet, finne fram til de ulike funksjonene og lett programmer.

Om Julie Kristine Skoglund:
Julie Kristine Skoglund er 38 år og kommer fra Os i Hordaland. Hun har jobbet som lystekniker og lysdesigner siden hun var ferdig utdannet ved NISS i 2003.
Rockefeller Sentrum Scene, John Dee, Kulturkirken Jakob, Latter og Rikskonsertene er blant hennes fast oppdragsgivere. Julie jobber med alt fra konserter via TV til teater og lys-installasjoner. En allsidig, travel og veldig flink lystekniker rett og slett!